Coco Ralph/Valence 240 cm dining tuinset 7-delig

Het product Coco Ralph/Valence 240 cm dining tuinset 7-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7434223658602 en heeft als kleur Grijs-antraciet en Antracite, het materiaal bestaat oa. uit Aluminium/rope.

Coco Ralph/Valence 240 cm dining tuinset 7-delig
Stoere tinten in je tuin aanbrengen zonder in te leveren op een chic design? Dan is de Coco Ralph/Valence dining tuinset echt iets voor jou. De prachtige kuip van de Coco Ralph dining tuinstoel is gemaakt van rope. Dit materiaal is stevig en onderhoudsvrij. Daarnaast is het qua uitstraling goed te combineren met het teakhout van de Lifestyle Valence dining tuintafel. De strakke lijnen van de stoel zie je vervolgens weer terug in het aluminium frame van de tafel. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag! 
De Coco Ralph/Valence 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:

* 6 x Coco Ralph dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Valence dining tuintafel 240 x 100 cm Eigenschappen Coco Ralph dining tuinstoel 
De Coco Ralph dining tuinstoel is gemaakt van aluminium, rope en teakhout. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Dit beschermt het aluminium tegen roest en corrosie. Aluminium is licht van gewicht en tegelijk zeer stevig. De stoel is grotendeels omspannen met rope. Rope kun je het beste typeren als 'scheepstouw', wat inhoudt dat het materiaal weersbestendig, onderhoudsarm en zeer kleurvast is. Verder is er op de armleuningen van de stoel teak aangebracht. Teakhout zal na verloop van tijd natuurlijk vergrijzen. Als je dit proces wilt tegengaan, is het mogelijk om het teakhout op kleur te behouden met onze Garden Collections Teak Protector. Het teakhout is voorzien van een Indonesian Legal Wood keurmerk. 
Eigenschappen Lifestyle Valence dining tuintafel 240 x 100 cm
De Lifestyle Valence dining tuintafel heeft weinig onderhoud nodig. Het aluminium frame behoeft zelfs helemaal geen onderhoud. Gepoedercoat aluminium is het ideale materiaal voor buiten; stevig, roestvrij en licht van gewicht. Op het frame van de tuintafel ligt een teakhouten blad. De tafelbladen van Tuinmeubelshop zijn van hoge kwaliteit. De bomen waarvan deze teakhouten bladen zijn gemaakt, zijn op een verantwoorde manier geplant en gekapt. Om de kleur van het blad te behouden, adviseren wij het tafelblad te behandelen met een teakprotector van Garden Collections. Wanneer het blad niet behandeld wordt, zal het vergrijzen, dit doet niets af van de stevigheid van deze mooie dining tuintafel.

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo