Coco Barcelona stoel-bank loungeset 4-delig

Het product Coco Barcelona stoel-bank loungeset 4-delig van het merk Coco heeft als EAN code: 7434228438421 en heeft als kleur Taupe-naturel-bruin en Loft, het materiaal bestaat oa. uit Rope.

Coco Barcelona stoel-bank loungeset 4-delig
Ga deze zomer ook genieten in dit prachtige stoel-bank loungeset uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Coco Barcelona serie heeft een prachtig, eenvoudig design. Het taupe gekleurde rope en frame, in combinatie met de lichte zit- en rugkussens is verfrissend en modern en geeft jouw tuin een eigentijdse look. De loungetafel heeft een polywood blad, waardoor de loungeset een warme, landelijke uitstraling krijgt. Je kunt ook jouw eigen loungeset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Barcelona stoel-bank loungeset 4-delig bestaat uit:

* 2 x Coco Barcelona lounge tuinstoel
* 1 x Coco Barcelona lounge tuinbank
* 1 x Coco Barcelona loungetafel Eigenschappen Coco Barcelona stoel-bank loungeset
De Coco Barcelona stoel-bank loungeset heeft een aantal sterke en bepalende kwaliteiten. Allereerst zijn de stoelen én kussens volledig weersbestendig. De stoelen zijn uitgevoerd in aluminium. De kussens zijn voorzien van een weersbestendige hoes. Dit betekent dat de kussens vuil- en waterafstotend, kleurvast en uv-bestendig zijn. De ronde rope draden zijn voorzien van een kunststof kern. Deze polypropyleen basis zorgt ervoor dat het touw nauwelijks uitrekt en zuigt daarnaast geen vocht op. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof, vergelijkbaar met de weerbestendige stof van de tuinkussens. Dit omhulsel voelt zacht aan maar is zeer waterafstotend, uv-bestendig en kleurvast. Het tafelblad van de loungetafel is gemaakt van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststof, wat dus ook een weersbestendig materiaal is. Het polywood heeft een houtstructuur wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het grote voordeel van polywood is dat dit wel de look van teakhout heeft, maar niet het onderhoud!

Controleer hier de prijs

Tuinmeubelen-xl.nl
Logo